Tuinaanleg Hilversum TIP – Reesink Hoveniers

Geplaatst op

Tuinaanleg Hilversum TIP – Reesink Hoveniers

Tuinaanleg Hilversum TIP:  Overweegt u een tuin aan te leggen in (de regio) Hilversum? Reesink Hoveniers kan u het totaalpakket tegen gunstige prijzen aanbieden. Of het nu om tuinonderhoud of tuinaanleg in Hilversum gaat, wij proberen zo goed mogelijk op al uw tuinwensen in te spelen. Onze allround hoveniers kunnen u helpen bij:

 • tuinaanleg en tuinonderhoud
 • creatieve tuinontwerpen
 • bestrating en herbestrating
 • houtbouw

Voor voorbeelden van ons werk kunt u projecten bekijken door te klikken op: Tuin & Terras.

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Reesink Hoveniers is een allround bedrijf met een ruime expertise van bijna 35 jaar.

Reesink Hoveniers kan u een compleet dienstenpakket aanbieden met creatieve tuinontwerpen, tuinaanleg & tuinonderhoud, bestratingen waaronder sierbestrating en herbestrating, grondwerk, boomverzorging (klimtechnieken), houtbouw, landschapsverzorging en gladheidsbestrijding. Ons specialisme richt zich op alle facetten of het nu gaat om het beheer en onderhoud van tuin & park rondom landgoederen en instellingen cq. bedrijventerreinen of de kleine stadstuin midden in Amsterdam of Utrecht u bent bij ons aan het juiste adres!

Onderhoud bedrijfstuinen

De aanleg van een bedrijfstuin is sterk afhankelijk van het wensenpakket. Meestal staat de zakelijke uitstraling en de doelmatigheid hoog op het verlangslijstje. Daarbij speelt natuurlijk het kostenaspect van het onderhoud ook een rol. In relatie tot de de ruimte die het bedrijf voor groenvoorziening heeft gereserveerd kan men bij de inrichting denken aan het ontwerpen van een ruimte voor rokers, lunchgelegenheid of gewoon een plek om tijdens de koffiepauze te relaxen. Afhankelijk van het type bedrijf (wagenpark, personeelsbezetting, kantoor, fabriek of eenmanszaak), is er veel mogelijk. Het ontwerp als ook het onderhoud van een bedrijfstuin doet het succes van bedrijfsvoering vermoeden! Daarom kan Reesink Hoveniers aan uw eigen succes bijdragen! Wij spelen adequate en kostenbesparend in op het terrein- en tuinonderhoud, met of zonder onderhoudscontract. Wij zijn compleet ingericht op alle facetten van aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen. Ook bij renovatie van bestaande bedrijfstuinen, bestratingen of het detecteren van ondergrondse leidingen als data, elektra, gas, riool- en hemelwaterafvoer, kunnen wij u van dienst zijn. Wij nodigen u uit om via onze website een juist beeld te krijgen van onze manier van werken, zie ook het menu projecten. Als collega-ondernemer hopen wij u graag geheel vrijblijvend te ontmoeten, zie ook de bedrijfstuinen van Reesink Hoveniers.

Houtbouw Hilversum:

Op bijgaande foto is een tuinschuurtje met veranda en vlonder te zien. Dit project is 8 december afgerond en bestaat uit 100% douglasbouw.  Er is in-LITE verlichting aangebracht bestaande uit zwakstroom. (Transformator met led-verlichting.) De bestrating rondom bestaat uit 100×100 Oud-Hollandse tegels, antraciet.

Klik hier voor meer blokhutten

 

Offerte of gratis tuinontwerp?

Tuinaanleg Hilversum TIP:  Deze kunt u gemakkelijk aanvragen door te klikken op: contact. Wij nemen binnen 24 uur met u contact op voor een geheel vrijblijvende aanvraag. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Klik hier voor meer voorbeelden

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers