Tuinaanleg in Naarden

Geplaatst op

Tuinaanleg in Naarden

Bestrating

Exclusieve bestrating bestaande uit oud gebakken dikformaat klinkers. Tijdens dit project is de oprit verbreed en zijn in de voortuin de looppaden bestraat met oude klinkers. De tuinpaden zijn aangelegd met halfverharding. (Ardenner split grijs)

Beplanting

De beplanting is aangepast aan de sfeervolle laan aan weerszijden begroeid met grote lindebomen. Onder de boomhazelaar (aanwezig in de voortuin) worden daarom rhododedrons aangeplant met erom heen een bodembedekker. (Pachysandra terminalis) Een Taxushaag langs de halfverharding verdeeld de voortuin in afzonderlijke plantvakken.

Meer voorbeelden van bestratingen zijn te zien door te klikken op deze link: Tuin & Terras. Vrijblijvend tuinontwerp en offertes zijn aan te vragen via contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers