Tuinaanleg en beplanting

Geplaatst op

Tuinaanleg en beplanting

Aanplanten

Tuinaanleg en beplanting bij u in de regio! Vaak is de aanplant van forse beplanting tijdens een tuinaanleg gewenst. Reesink Hoveniers probeert daar zo goed mogelijk op in te spelen. Juist op die ene plek waar weinig ruimte is en toch machinale inzet gevraagd wordt! Zware kleigrond of zandgrond met een storende onderlaag vraagt om diep spitten. Voor ontwatering of goede wortelvorming en het aanvullen van bomengrond moet meestal een ruim plantgat gegraven worden. Bijgaande foto laat een adequate aanpak zien van aanplant van grote(re) beplanting tijdens een tuinaanleg.

Aanschaf plantmateriaal

Wij hebben uitstekende contacten met toeleveranciers en kwekerijen. Vraag vrijblijvende offerte aan via deze link: contact.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers