Tuinaanleg Zeewolde Smaragd

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde Smaragd

Een tuinaanleg Zeewolde Smaragd is aangelegd met een nieuw gazon. De gehele tuin is opgehoogd met 10 m3 zand en een toplaag van 5 m3 schrale grond waarop graszoden zijn gelegd. De sompige omstandigheden (hoge grondwaterstand in kleigrond) zijn nu verleden tijd. Door uitgekiende bemesting voor het gazon en de voorbereiding van een waterdoorlatende toplaag is een mooie grasmat gegarandeerd. Een beregeningssysteem is ingegraven. Dit systeem is gekoppeld aan een opvangreservoir voor regenwater. Via een pompje worden de sproeiers aangestuurd.

Vraag Reesink Hoveniers voor uw gazonrenovatie of gazonaanleg. Daar jarenlange ervaring en goede expertise kunnen wij u uitstekend adviseren hoe een mooi gazon te onderhouden. Vraag een vrijblijvend advies of offerte door te klikken op “contact.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers