Tuinaanleg met pergola

Geplaatst op

Tuinaanleg met pergola

Een tuinaanleg met pergola is vandaag afgerond. Mooie robuuste pergola met vlonder van douglas planken. Voor meer informatie over dit project klik dan op “pergola bouwen.”

Reesink Hoveniers geeft u graag advies hoe een duurzame tuin aan te leggen tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Door gewoon even te klikken op de link “contact” kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Daarbij krijgt u van ons een gratis tuinschetsontwerp boordevol creatieve ideeën van onze tuinontwerper die zijn vak al 35 jaar verstaat. Dus probeer ons eens uit! Een dag na uw aanvraag nemen wij al contact met u op.

Kijk ook eens op “Tuin & Terras” waar vele voorbeelden van de door ons ontworpen en aangelegde tuinen te zien zijn!

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers