Tuinaanleg Blaricum met klassieke bestrating

Geplaatst op

Tuinaanleg Blaricum met klassieke bestrating

Vandaag is een tuinaanleg Blaricum met klassieke bestrating opgeleverd. De totale oude tuin is “op de schop” gegaan om te wijken voor een geheel nieuwe tuinaanleg. In Blaricumse stijl is klassieke bestrating aangelegd. Oude bestrating (deels aanwezig) is in een nieuw terras en in een tuinpaadje gelegd. De al aanwezige tuinset was inspiratiebron om de bestrating met een terugkerend zwart biesje aan te leggen.

Het hoogteverschil is in dezelfde stijl (wallblocks antraciet) weggewerkt. het strakke van de tuintafel komt zodoende weer terug in de strakke lijn van de grondkering. Achter de grondkering is op subtiele wijze tuinverlichting geïnstalleerd. De platanen en de bepleisterde tuinmuur worden zo sfeervol verlicht.

De coniferenhaag is vervangen door een klimopscherm die om inkijk te verhinderen al met dopheidematten is bekleed. Deze wordt nog beplant met Clematis montana Rubens met hier en daar een niet te snel groeiende klimop. (Hedera helix.)

Heeft u plannen om sierbestrating aan te leggen, een tuinontwerp aan te vragen of meer concreet, over te gaan op een nieuwe tuinaanleg? Vraag dan een gratis tuinontwerp aan met gespecificeerde offerte door te klikken op “contact.”

Meer voorbeelden van ons werk ziet u op “Tuin & Terras“.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers