Tuinaanleg Zeewolde met cirkelbestrating

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde met cirkelbestrating

Ontwerp voor een tuinaanleg Zeewolde met cirkelbestrating. De tuinaanleg is een combinatie van het uitsnoeien en verwijderen van oude beplanting en het aanleggen van bestrating. De tuin is sfeervol door de aanwezigheid van een flinke den en de achterliggende houten (donkerbruine) schuur. Deze elementen nodigen a.h.w. uit om cirkelvormige terrasjes aan te leggen. Het terras aan huis ligt twee treden hoger en wordt omsloten door een gemetselde plantenbak met tussenliggende BBQ.

Reesink Hoveniers is allround in tuinaanleg en tuinonderhoud. (Van tuinontwerp tot en met volledige realisatie!)

Vraag ook een tuinontwerp aan door te klikken op “contact.” Bekijk voorbeelden van onze projecten door te klikken op “Tuin & Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers