Tuinaanleg Laren

Geplaatst op

Tuinaanleg Laren

Deze week is met een tuinaanleg Laren begonnen. Het betreft de herinrichting voor een villatuin in een bosrijke omgeving van Laren en Blaricum. Het tuinontwerp is zo ontworpen dat de tuin a.h.w. opgaat in de natuurlijke omgeving. De hoekig aangelegde tuinpaden worden opnieuw aangelegd in natuurlijk aandoende gebogen vormen. Voor de hagen wordt beplanting met hoge sierwaarde aangelegd, daarachter heesterbeplanting om op het nieuw aangelegde terras de privacy te waarborgen. Vanuit het terras overlopend in het gazon wordt een pergolagalerij gebouwd in eveneens een gebogen cirkelvorm. Voor meer informatie kunt u dubbelklikken op “Tuinontwerp Laren.”

Voor een aanvraag van een gratis tuinschetsontwerp en/of offerte klikt u op “contact.” Voorbeelden van meer projecten zijn te zien via “Tuin & Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers