Tuinaanleg met graszoden Harderwijk

Geplaatst op

Tuinaanleg met graszoden Harderwijk

Vandaag is met behulp van vrijwilligers een start gemaakt met een tuinaanleg met graszoden Harderwijk. Totaal worden ongeveer 400 m2 graszoden gelegd bestaande uit een sportveldenmengsel. Dit mengsel is beter bestand tegen betreding en het herstelvermogen na een droge- of vorstperiode is beter. Omdat tijdens de tuinaanleg ook een trampoline is ingegraven en een speelveldje wordt aangelegd, is gekozen voor dit sportveldenmengsel.

Voor het leveren of voor het leveren & leggen van graszoden kunt u bellen met 0657.08.9944 of door heel gemakkelijk te bestellen door te klikken op “contact.”

Ook voor uw tuinontwerp, tuinaanleg met houtbouw of bestrating. Klik om voorbeelden te zien op “Tuin & Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers