Tuinaanleg Zeewolde BEPLANTING

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde BEPLANTING

Tuinaanleg Zeewolde BEPLANTING: Deze week zijn door Reesink Hoveniers nieuwe hagen aangeplant op het campingterrein. Reesink Hoveniers heeft sinds 1982 ruime ervaring in het onderhoud van grote(re) terreinen zoals campings, bedrijventerreinen, landgoederen, parken en tuinen van VvE’s. Het machinepark is daarop ingesteld, zie ook onze pagina¬†tuin & park.

Klik HIER voor het raadplegen van reviews en vraag een vrijblijvende offerte aan of profiteer nu van een gratis tuinontwerp.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers