Almere tuinaanleg

Geplaatst op

Almere tuinaanleg door Reesink Hoveniers

Almere tuinaanleg met bestrating, kunstgras, tuinverlichting, houtbouw, inrichting serre, beplantingen, etc.

Reesink Hoveniers heeft in Almerehout een tuinaanleg gerealiseerd waarin bovengenoemde elementen zijn verwerkt. Met het grondwerk is in de laatste week van november begonnen. De bestrating is gelegd op een cunet van 40 cm. menggranulaat en zand. De borders zijn aangelegd met 40 cm. tuinaarde. De tuin heeft zodoende altijd een goede drainerende werking. Het werken in de border zelf is gemakkelijk geworden omdat het werken op stugge klei tot het verleden behoort!

Kijk voor meer tuinen op onze site via deze link: Tuin & Terras. Vraag ook een gratis tuinontwerp aan of raadpleeg de door de klant gegeven reviews.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers