Tuin en terras Zeewolde

Geplaatst op

Tuin en terras Zeewolde – TUINAANLEG ZEEWOLDE

Tuin en terras Zeewolde: tuinaanleg Kiekberg Zeewolde. Tijdens dit project is er een achtertuin aangelegd compleet met bestrating, schuttingen en kunstgras. De kleine voortuin is aangelegd met Oud-Hollandse tegels 100×100.

Door het tuinhuis ca. 80 cm. naar het huis toe te plaatsen is ruimte gemaakt voor de containers. Deze staan daardoor uit het zicht en verspreiden geen nare geurtjes in de tuin zelf. Het hoogteverschil op de Kiekberg is weggewerkt door een bloembak te plaatsen.

Vraag ook een offerte aan door te klikken op contact. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers