TUINSCHERMEN maken uw SCHUTTING

Geplaatst op

TUINSCHERMEN maken uw SCHUTTING

TUINSCHERMEN maken uw SCHUTTING: Reesink Hoveniers of Reesink Houtbouw is helemaal gespecialiseerd in het maken van uw schutting. En dan denkt u direct: “ja, maar wat voor een soort schutting?” In die vraag schuilen heel veel mogelijkheden. Mogelijkheden die helaas ook beperkt worden. Want de keuze wordt niet direct door u zelf bepaald. Gemeentelijke bepalingen c.q. regelgeving zijn van directe invloed op uw keuze. Daarnaast heeft u waarschijnlijk ook buren die in die keuze “mee willen denken.”

Dus zo simpel is het allemaal niet. Woont u in een tussenwoning of in een hoekhuis. Plaatst u de schutting in de voortuin of in de achtertuin. Het is verstandig om vooraf een vergunningscheck te doen bij uw gemeente en na te gaan aan welke eisen uw schutting moet voldoen. Is dat allemaal helder dan moet dit alles ook nog weer overeenkomen met de wensen van uw buren… soms gaat de hele buurt hierin mee!

En dan komt u er al gauw achter dat er beter over een “erfafscheiding” gepraat kan worden. Het begrip schutting is zo definitief. Een erfafscheiding kan ook bestaan uit natuurlijke begroeiing waaronder vele soorten hagen. Ook hier gelden weer gemeentelijke regels.

Tegenwoordig is een gespecialiseerd hoveniersbedrijf de aangewezen partij om met u mee te denken. Niet alleen omdat de specialist-hovenier ervaren is het plaatsen van schuttingen c.q. tuinschermen. Hij is ook op de hoogte van de juiste soort beplanting.

Kijk ook eens naar de door de klant gegeven reviews. Vraag een offerte of brochure aan via contact.

Hoveniers Soest Tuinaanleg - Reesink Hoveniers

TUINSCHERMEN maken uw SCHUTTING

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers