Tuinaanleg Harderwijk met sierbestrating

Geplaatst op

Tuinaanleg Harderwijk met sierbestrating

Tuinaanleg Harderwijk met sierbestrating bestaande uit keramische tegels. Aan de Walstein in Harderwijk is een achtertuin aangelegd met bestrating bestaande uit 60×60 keramische tegels, Geo Ceramica Cendre Voyage. Deze tegels zijn ingevoegd met een speciaal voegzand dat na inwassen met water hard wordt maar elastisch blijft zodat het gedurende de winter niet stuk vriest. (Zie foto’s)

Vraag een gratis tuinontwerp of een vrijblijvende offerte aan voor uw bestrating of tuinaanleg door te klikken op deze link: contact.” Nieuwsgierig geworden naar meer voorbeelden van bestratingen of tuinaanleg? Klik dan op de link: Tuin & Terras.”

Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Klik hier voor meer informatie

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers