Grondverzet Zeewolde op kleine plaatsen

Geplaatst op

Grondverzet Zeewolde op kleine plaatsen

Reesink Hoveniers wordt steeds vaker gevraagd, ook voor grondverzet Zeewolde op kleine plaatsen. De bouw (waaronder lokale aannemers) vraagt Reesink Hoveniers regelmatig voor projecten als aanbouw en verbouw. Met de juiste grondverzetmachines speelt Reesink Hoveniers graag in op de behoefte die ontstaat in de regio Zeewolde, Harderwijk, Almere en daarbuiten.

Vraag vrijblijvende offerte aan door te klikken op deze link: “contact.”

Ook voor grondwerken t.b.v. bestrating alsmede het uitvoeren van straatwerken kunt u bij ons terecht. Zie daarvoor de projecten door te klikken op: “Tuin & Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers