Grondwerk voor bestrating Hilversum

Geplaatst op

Grondwerk voor bestrating Hilversum

Grondwerk voor bestrating Hilversum aan de Gashouder / Lorentzweg. Tuinaanleg voor verschillende woonhuizen in Hilversum. Rondom deze woningen verzorgt Reesink Hoveniers de bestrating. Het straatwerk bestaat bij het ene pand uit Oud Hollandse tegels 100×100 carbon, bij het andere pand bestaat het straatwerk uit Milano Carnobio tegels, deels wildverband.

Bel voor een scherpe offerte voor al uw bestrating en sierbestrating (0657.08.9944) of vraag via de link “contact” een offerte aan met gratis tuinontwerp.

Nieuwsgierig geworden naar meer projecten? Bekijk de voorbeelden via deze link: “Tuin en Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers