Grondwerk voor tuinaanleg Zeewolde

Geplaatst op

Grondwerk voor tuinaanleg Zeewolde

Grondwerk voor tuinaanleg Zeewolde aan de Naarderweg. Onder het mom van “hoe hoger hoe droger” heeft Reesink Hoveniers een perceel opgehoogd t.b.v. tuinaanleg. Voor de aanleg van een nieuwe grasmat is eerst een drainerende laag van zand aangebracht waarna een toplaag van schrale tuingrond. Na egalisatie worden hierop graszoden gelegd.

Voor een offerte grondwerk klikt u op de link: “contact.”

Wist u dat Reesink Hoveniers als tuinservice een gratis tuinontwerp verstrekt? Ervaring (sinds 1982) en energieke allround hoveniers staan i.c.m. de nodige creativiteit borg voor een succesvolle tuinaanleg. Zie ook de voorbeelden door te klikken op “Tuin & Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers