Tuinaanleg Harderwijk Beneluxlaan

Geplaatst op

Tuinaanleg Harderwijk Beneluxlaan

Tuinaanleg Harderwijk Beneluxlaan. Voor het grond- en straatwerk zijn eerst een paar flinke boomstobben verwijderd. De nauwe brandgang was alleen toegankelijk voor een kleine rupskraan. De stobben zijn na een paar uurtjes graven toch verwijderd.

De tuinaanleg wordt uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers. De keuze van de bestrating is van de opdrachtgever. De vierkante vormen is in 60×60 tegels aangelegd. Daarom heen 20×30 plavuisjes. Door de bestrating niet aan te sluiten op de bloembakken ontstaat er een vriendelijker uitstraling door plantenborders in te passen.

Meer voorbeelden zijn te zien op onze pagina¬† “Tuin & Terras.” De door de klant afgegeven reviews zijn hier te raadplegen.

Uw gratis tuinschetsontwerp met offerte is hier aan te vragen.

Klik hier voor meer informatie

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers