Tuinaanleg Zeewolde met schutting

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde met schutting

Deze week is een tuinaanleg Zeewolde met schutting afgerond. Deze achtertuin aan de Biotoop in Zeewolde is gerenoveerd. Bestaande bestrating is 10 cm. omhoog gebracht waarbij over de volledige lengte hemelwaterafvoer is aangelegd. Op deze manier wordt wateroverlast voorkomen, een veel voorkomend probleem in het Horsterveld. De oude schuttingen aan beide zijden zijn vervangen door een nieuwe erfafscheiding. Alles duurzaam opgebouwd in een betonsysteem.

Vraag gratis een gespecificeerde offerte aan door te klikken op “contact.” Ook creatieve tuinschetsontwerpen zijn geheel vrijblijvend. Meer voorbeelden van Tuin & Terras zijn “hier“te zien. U kunt voor meer informatie ook bellen. (0657.08.9944)

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers