Tuinaanleg en tuinrenovatie Naarden

Geplaatst op

Tuinaanleg en tuinrenovatie Naarden

Tuinaanleg en tuinrenovatie Naarden: deze week is een tuinrenovatie afgerond aan de Rembrandtlaan in Naarden. Een terras voor een veranda is aangelegd overgaand in ardenner split naar de garage. Voor de bestaande coniferenhaag is een plantenbak opgetrokken voor siergrassen.

Het doel van deze tuinrenovatie is tweeërlei:

1 Samenhang creëren naar de veranda toe en 2 meer privacy en sfeer aanbrengen door aanplant van forse bomen. Daarom zijn er grote Amberbomen aangeplant en een aantal forse Leilinden met 7 etages. Aan de andere zijde is een oude rhododendrongroep gerooid en een Laurierhaag aangeplant van 200-220 cm.

Vraag ook een vrijblijvende offerte via contact en bekijk op de site Tuin & Terras meer van onze projecten. Referenties zijn hier te zien.

Tuinaanleg en tuinrenovatie Naarden

Tuinaanleg Naarden

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers