Bestrating Zeewolde, exclusief

Geplaatst op

Bestrating Zeewolde, exclusief

Bestrating Zeewolde, exclusief: voor dit project in Zeewolde is de oprit opnieuw bestraat. Herbestrating in mooie combinaties geeft al snel de uitstraling van een compleet nieuwe oprit. Laat u adviseren in mooie toepassingen en wat voor u de beste mogelijkheden zijn.

Reesink is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van exclusieve opritten en bestratingen. Wij verzorgen uw tuinontwerp op basis van “no cue no pay.”

Vraag een gedetailleerde offerte aan door te klikken op contact. Referenties zijn hier te zien en voor meer voorbeelden van ons werk kunt u onze pagina Tuin & Terras bekijken.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers