Tuinaanleg en sierbestrating bedrijven Zeewolde

Geplaatst op

Tuinaanleg en sierbestrating bedrijven Zeewolde

Tuinaanleg en sierbestrating bedrijven Zeewolde: professionele tuinaanleg rondom uw bedrijfspand! Reesink Hoveniers verzorgt sinds 1982 uw tuinaanleg en tuinonderhoud rondom uw bedrijfspand, bedrijfsterrein, instelling, VvE en natuurlijk voor particulieren.

Deze week is een terras aangelegd tussen bedrijfswoning en bedrijfspand. Het terras is “aangelengd” op een al eerder gerealiseerd tuinontwerp van Reesink Hoveniers. De bestaande bestrating is doorgetrokken met 100×100 Oud-Hollandse tegels en in een mooie combinatie gelegd met tambourbestrating.

Vraag een transparante offerte aan en een gratis tuinontwerp via contact. Meer informatie is te zien op onze pagina Tuin & Terras of bekijk onze referenties.

Tuinaanleg en bestrating Zeewolde

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers