Tuinaanleg Utrecht BESTRATING

Geplaatst op

Tuinaanleg Utrecht BESTRATING

Tuinaanleg Utrecht BESTRATING: vandaag is in Utrecht een nieuw terras opgeleverd. De oude bestrating is verwijderd. Voor de bestrating is het zandbed opgehoogd met 4 m3 vulzand. De aan- en afvoer van materialen is snel gerealiseerd door de inzet van onze rupsdumper. Soms zijn de brandgangen in Utrecht zo lang, dat simpel kruiwerk te lang zou gaan duren.

Het nieuwe terras is aangelegd met keramische tegels. (MBI Geo Ceramica Vecchia beige 60x60x4) De tegels zijn ingevoegd met een onkruidvrije maar waterdoorlatende voeg.

Vraag ook vrijblijvend een offerte aan via contact en profiteer van onze aanbiedingen. (Gratis verzorgd tuinontwerp!)

Meer weten? Ga dan naar onze pagina Tuin & Terras en bekijk veel van onze projecten. Referenties zijn hier te bekijken.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers