Stobbe frezen boomverzorging

Geplaatst op

Stobbe frezen boomverzorging

Stobbe frezen boomverzorging: deze week zijn aan de Muiderweg in Zeewolde een 15-tal stobben gefreest. Reesink Hoveniers verzorgd naast het stobbe frezen ook uw boomverzorging. Klim- en afvangtechniek zorgt ervoor dat op moeilijk toegankelijke plaatsen toch uw boom gesnoeid of gerooid kan worden.

Het stobbe frezen kan m.b.v. een krachtige stobbefrees ook op moeilijk toegankelijke plaatsen gedaan worden. Met afstandbesturing en op rupsen kan deze stobbefrees met precisie zijn werk doen.

Vraag HIER uw offerte aan. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Voor meer indrukken van onze diensten in TUINAANLEG verwijzen wij u naar onze pagina Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers