Schutting rondom

Geplaatst op

Schutting rondom

Schutting rondom: geplaatst aan de Tuinfluiterlaan in Zeewolde. In deze tuin is de oude schutting verwijderd. De nieuwe schutting is in betonsysteem geplaatst. Halfrondekoppalen met beton onderplaten in de kleur witgrijs.

In de voortuin loopt de schutting via een verloopscherm over in schermen van B180x H90 geheel conform de gemeentelijke bepalingen.

Een gaasscherm zorgt voor openheid in de tuin. Een toegangsdeur is naast het huis geplaatst en een tuindeur in de achtertuin zorgt voor toegang naar de brandgang. De betonpalen zijn stormvast verankerd in snelbeton. Tuindeuren zijn voorzien van een stalen frame en een RVS cilinderslot.

Klik op de button voor meer informatie over houtbouw.

Reesink Houtbouw

 

Raadpleeg de door de klant gegeven reviews en ga voor een vrijblijvende offerte naar contact. Vraag onze brochure aan met meer dan 400 bladzijden informatie over tuinschermen, tuinhuisjes, blokhutten, pergola, veranda en vlonders.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers