Schutting plaatsen

Geplaatst op

Schutting plaatsen in uw regio

Schutting plaatsen in uw regio | Deze week is een dubbele erfafscheiding geplaatst aan de Vecht in Zeewolde. Een schutting op de erfafscheiding met de buren en een schutting langs het trottoir. In de voortuin zijn tuinhekjes geplaatst van 90 cm. hoog. De tuinschermen zijn 21-planks en optimaal voor de privacy!

TIP: ga HIER naar de website van de gemeente Zeewolde of ga naar de site van uw eigen gemeente. Check of u aan alle voorwaarden voldoet alvorens een erfafscheiding te plaatsen.

U kunt altijd via CONTACT bij ons advies vragen en een geheel vrijblijvend advies over de kwaliteit en duurzaamheid van verschillende houtsoorten en mogelijkheden.

Bekijk via DEZE PAGINA enkele voorbeelden. Er is veel mogelijk in bamboe, kokos, geluidsschermen, in stalen frame, in betonsystemen, etc.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers