Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum

Geplaatst op

Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum

Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum. Reesink Hoveniers is sinds 1982 compleet ingericht voor al uw tuinaanleg en tuinonderhoud Hilversum. Voor uw gazononderhoud van klein tot zeer groot. Voor particulier en bedrijf. Veel ervaring in tuinen rondom VvE’s. En voor parken en instellingen zijn wij inzetbaar met de juiste machines. Vraag een vrijblijvende offerte aan door te klikken op contact.

Ook voor boomverzorging en bomen rooien. Zie bijgaande foto. Meer informatie over tuinonderhoud is te vinden op onze homepage.

Voorbeelden van ons werk zijn te zien via Tuin & Terras en referenties zijn hier te bekijken.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers