Schutting Almere

Geplaatst op

Schutting Almere ook voor uw tuinhuisjes en blokhutten

Schutting Almere: In Almere is een prachtige schutting van bamboe geplaatst. Dit systeem in ijzersterk frame is zeer duurzaam en stormvast door de degelijke constructie. De zwaar gegalvaniseerde stalen palen gaan 100 cm. de grond in en worden verankerd met snelbeton.

Op dit systeem waar Reesink Hoveniers dealer van is, zijn vele variaties mogelijk. Met doorkijkschermen, deuren, verschillende hoogtes, etc. Vraag hier naar de mogelijkheden en doe uw voordeel met een vrijblijvend advies en offerte.

Raadpleeg ook eens naar de door de klant gegeven reviews.

Klik hier voor meer informatie over schutting en tuinschermen
Hoveniersbedrijf Huizen Reesink Hoveniers

Schutting en tuinschermen Almere

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers