Schutting plaatsen van tuinschermen

Geplaatst op

Schutting plaatsen van tuinschermen

Schutting plaatsen van tuinschermen: vandaag is een schutting van douglas tuinschermen geplaatst in Zeewolde. Duurzame erfafscheiding in betonsysteem geplaatst.

Douglas tuinschermen

Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid.
Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd Vuren wat veelal schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Daarbij is het esthetisch gezien gewoon mooier dan geïmpregneerd hout.

Raadpleeg hier de door de klant gegeven reviews en vraag ook een scherpe offerte aan voor uw nieuwe schutting.

Klik hier voor meer informatie over schuttingen en erfafscheidingen

 

Het juiste tuinscherm voor uw tuin, Vraag vrijblijvend advies naar prijs, houtsoort en duurzaamheid! Wij hebben een groot assortiment tuinschermen in veel modellen, soorten en afmetingen. Dichte of open schermen in elke combinatie denkbaar. Hout, staal, kunststof of beton; alles uit voorraad leverbaar binnen één week.

Tuinonderhoud Blaricum

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers