Bomen rooien, boomverzorging en tuinaanleg

Geplaatst op

Bomen rooien, boomverzorging en tuinaanleg

Bomen rooien, boomverzorging en tuinaanleg: vandaag zijn een aantal bomen gerooid. Om plaats te maken voor een nieuwe fruitboomgaard zijn eiken gerooid. De fruitboomgaard is een verlengstuk van de moestuin.

Dit werk is het sluitstuk van een nieuwe tuinaanleg dat door Reesink Hoveniers in 2016/2017 is gerealiseerd. De tuin in ontworpen in landschapsstijl. Lange hagen zijn aangeplant als horizontale elementen die overgaan in de horizontale lijnen van het landschap dat Flevoland kenmerkt.

Voor boomverzorging, bomen rooien, tuinaanleg of een tuinontwerp kunt u hier contact opnemen met Reesink Hoveniers.

Raadpleeg op deze pagina de door de klant gegeven reviews.

Hoveniers Soest Tuinaanleg - Reesink Hoveniers

Bomen rooien, boomverzorging en tuinaanleg

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers