Bestrating Zeewolde Reesink Hoveniers

Geplaatst op

Bestrating Zeewolde Reesink Hoveniers

Bestrating Zeewolde Reesink Hoveniers. Op deze pagina een aantal voorbeelden van bestratingen in uitvoering of waar aanvragen van lopen. Reesink Hoveniers wil u graag adviseren; niet alleen in de keuze van bestrating maar ook in de vormgeving, dus het ontwerp. Op bijgaande afbeeldingen is te zien dat veel variatie mogelijk is. Ontwerpen waarin kleine knusse terrasjes zijn verwerkt in veel groen, een Aziatisch schema-ontwerp in de vorm van een “Zen-tuintje”, de aanleg van natuurstenen terrassen rondom een zwembad. Maar ook kunt u ideeën opdoen hoe een bijzondere oprit vorm te geven. Meer afbeeldingen zijn te zien via deze linkjes: tuin en terras en bijvoorbeeld Bestrating Zeewolde. Van Cottagetuin tot Stinsentuin… van Kubustuinen tot Vijvertuinen! Reesink Hoveniers heeft een eigen tuinontwerpbureau. Van daaruit realiseren wij veel opdrachten waarbij straatwerken met de bouw van erfafscheidingen en/of houtbouw wordt gecombineerd. Aan houtbouw kunt u denken aan de bouw van tuinhuisjes, blokhutten, pergola- en verandasystemen en vlonders. 

Van tuinontwerp of ontwerpen in (combi)bestratingen tot hout- en constructiebouw… van vijvers tot totaalonderhoud… van gladheidsbestrijding tot professionele boomverzorging… u heeft altijd met één aanspreekpunt te maken. Dat gecombineerd met een goede bereikbaarheid (ook 24/7 in calamiteiten dienstverlening) en een gunstige prijs-prestatieverhouding geeft aanleiding genoeg om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarbij kunt u profiteren van een geheel gratis tuinschetsidee en misschien (naar wij hopen) van onze ruime ervaring, opgedaan sinds 1982.

Meer informatie over bestrating is te vinden op onze homepage onder het menu “diensten”. Een offerte aanvragen is heel makkelijk. Dat kunt u doen via het telefoonnummer 0657.08.9944 of door op dit linkje te klikken: contact. Elke dag verwerken wij de aanvragen die via onze website binnenkomen. Binnen 24 uur is ook uw aanvraag beantwoord. Ook al uw andere vragen kunt u via het contactformulier stellen.

N.B.:  Om een goede en betrouwbare offerte samen te stellen, nemen wij altijd de situatie ter plaatse op!

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers