Bestrating en sierbestrating Zeewolde

Geplaatst op

Bestrating en sierbestrating Zeewolde

Bestrating en sierbestrating Zeewolde met zorg gelegd door Reesink Hoveniers & Stratenmakersbedrijf. In elk gewenst tuinontwerp willen wij u graag adviseren. Tuinschetsideeën worden als service aangeboden en zijn dus kosteloos! Bijgaande foto’s en ontwerpen laten creatieve mogelijkheden zien. Er zijn haast onbeperkte variaties mogelijk, zeker als het om combibestrating gaat. Maar het moet wel in de juiste verhouding blijven. Sommige bestratingen voor opritten zijn ook met klem af te raden, dit is ook weer afhankelijk van de ondergrond. Daarom is een goed advies zeer belangrijk. Te denken valt aan de kleurstelling bij de gevel van het huis, materiaalkeuze, duurzaamheid, de opbouw van het cunet, etc.  Sinds 1982 hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en willen wij u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk willen wij ook uw bestrating en sierbestrating Zeewolde met de nodige zorg en aandacht bestraten. Via het linkje contact kunt u een gratis schetsidee aanvragen compleet met een geheel vrijblijvende offerte. Via tuin en terras ziet u meer afbeeldingen en wellicht kan één van de foto’s u op ideeën brengen.

Wij verzorgen ook hout- en constructiebouw eventueel in combinatie met de aanleg van uw bestrating. Bestrating doorlopend in een veranda, rond een vlonder of onder een pergola door. Het kan allemaal gerealiseerd worden tijdens één project door één uitvoerend bedrijf. En als hoveniersbedrijf staan wij u graag bij in het maken van een duurzaam beplantingsplan afgestemd op de omstandigheden als kleigrond, grondwaterstand, wind en tocht, onkruidvegetatie, etc.

Erfafscheidingen zijn onze specialiteit. Erfafscheidingen zijn in drie categorieën te verdelen:

 1. Natuurlijke afscheidingen in de vorm van haag en heg.
 2. Hekwerken als smeedijzer of draadhekwerken.
 3. Schuttingen bestaande uit veel soorten tuinschermen.

In combinatie met de aanleg van bestrating en sierbestrating Zeewolde kunnen wij één van deze opties, of een combinatie daarvan voor u uitvoeren. Voor kokowall en bamboowallsystemen zijn wij dealer in de regio Zeewolde. Zie voor houtbouw ook onze website. Raadpleeg hier de gegeven referenties.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers