tuinontwerpen

Tuinontwerpen

Doe tuinideeën op aan de hand van tuinontwerpen van Reesink Hoveniers.

– Tuinontwerpen creatief vorm gegeven door Reesink Hoveniers. Wij hebben met opzet gekozen voor het traditionele tekenwerk, gewoon met de hand. Helemaal “old school”. Handwerk laat een eigen “handtekening” achter. Deze “handtekening” kunnen wij alsnog digitaliseren en bewerken, echter de basis is en blijft handwerk. In de afgelopen 35 jaar hebben wij hier ruime ervaring in opgedaan. Wij passen de ontwerpvaardigheden toe die tijdens een gedegen MtuS opleiding (aangevuld met tuin- en landschapsarchitectuur)  zijn opgedaan i.c.m. in de praktijk toegepaste ervaring. (Sins 1982.)

Ontwerpen is dus niet zomaar een mooi plaatje via computersoftware te voorschijn toveren. Een doordacht ontwerp komt meer tot uiting  bij goede kennis van grondsoort, grondwaterstand, voorkomende onkruiden en plantenziekten, weersinvloeden, gezondheid m.b.t. beplantingskeuze, etc.

Hierbij zomaar een aantal voorbeelden van tuinontwerpen die de afgelopen tijd ook door Reesink Hoveniers zijn gerealiseerd. Wij proberen voor elke tuin een uniek ontwerp neer te leggen. Daarom zult u van ons nooit twee gelijk ontworpen tuinen zien. Daarbij hebben wij een geheel vrijblijvende ontwerpservice. Geen ontwerpkosten! Ook niet verkapt in verkoop- of arbeidskosten mocht het tot een daadwerkelijke realisatie komen.

Het contactformulier invullen ( klik op contact) voor een ontwerpaanvraag is dus geheel vrijblijvend! Bekijk onze gerealiseerde projecten door te klikken op: Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?