Tuinontwerp tuinaanleg en tuinrenovatie Harderwijk

Tuinontwerp tuinaanleg en tuinrenovatie Harderwijk

Tuinontwerp tuinaanleg en tuinrenovatie Harderwijk – Rondom de vrijstaande woning ligt een gedateerde tuin die in zijn geheel moet worden gesloopt. Alle beplanting en verharding wordt verwijderd voordat met de tuinaanleg kan worden begonnen. Ook het naastgelegen perceel (braakliggend) wordt bij de tuinaanleg betrokken. Zodoende kan de parkeerplaats worden vergroot (ca. 9×9 m1) met daarachter een speelweide voor de kinderen. Voor de privacy op het terras in de achtertuin is rondom een cirkelvormige haag aangebracht. Voordeel van dit ontwerp is dat één haag een dubbele werking heeft. (De cirkel geeft aan de rechter zijde langs het trottoir en aan de linker zijde langs het terras beschutting.)

In de achtertuin wordt onder een grote boom een schaduwterras aangelegd, tussen verhoogde bloemborders. Deze bloemborders in taludvorm geven het gevoel van geborgenheid op het grote terras en natuurlijk ook op het schaduwterrasje zelf.

Aanvragen van offertes en/of gratis tuinontwerpen (bijgaand een voorbeeld van een schematisch tuinontwerp ) kunt u al gemakkelijk doen door te klikken op de link: contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?