Tuinontwerp en realisatie Hilversum

Geplaatst op

Tuinontwerp en realisatie Hilversum

Reesink Hoveniers verzorgt ook uw tuinontwerp en realisatie Hilversum. Vraag vrijblijvende offerte en een gratis tuinontwerp aan door te klikken op de link: contact. Op bijgaande afbeelding is een schematisch tuinontwerp te zien voor een tuinaanleg in Hilversum. De pergolaconstructie is geïntegreerd in de schutting zelf. De pergolaliggers worden over het hele oppervlak afgedekt met een zonnefilterend systeem.

Het zonneterrasje wordt aan de voorzijde begrenst door een half transparante wand van dikke bamboepalen. (Java zwart) Deze staan in een smalle border van wintergroene siergrassen zoals Carex morrowii. Aan de achterzijde wordt het terrasje afgeschermd door Taxus baccata zodat de containeropslag niet zichtbaar is.

Voor de kleine kinderen is nog voldoende speelgazon over. In een relatief kleine achtertuin is het altijd “stoeien met de ruimte.” Zeker als ook een sauna, zonneterras en schaduwterras tot het wensenlijstje toegevoegd worden. Daarom is in dit ontwerp gekozen voor groen op niveau (pergolabegroeiing) zodat verdere aanplant van bijvoorbeeld borders niet nodig is en geen ruimteverlies geeft.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers