Tuinontwerp tuinaanleg en tuinrenovatie Harderwijk

Geplaatst op

Tuinontwerp tuinaanleg en tuinrenovatie Harderwijk

Tuinontwerp tuinaanleg en tuinrenovatie Harderwijk – Rondom de vrijstaande woning ligt een gedateerde tuin die in zijn geheel moet worden gesloopt. Alle beplanting en verharding wordt verwijderd voordat met de tuinaanleg kan worden begonnen. Ook het naastgelegen perceel (braakliggend) wordt bij de tuinaanleg betrokken. Zodoende kan de parkeerplaats worden vergroot (ca. 9×9 m1) met daarachter een speelweide voor de kinderen. Voor de privacy op het terras in de achtertuin is rondom een cirkelvormige haag aangebracht. Voordeel van dit ontwerp is dat één haag een dubbele werking heeft. (De cirkel geeft aan de rechter zijde langs het trottoir en aan de linker zijde langs het terras beschutting.)

In de achtertuin wordt onder een grote boom een schaduwterras aangelegd, tussen verhoogde bloemborders. Deze bloemborders in taludvorm geven het gevoel van geborgenheid op het grote terras en natuurlijk ook op het schaduwterrasje zelf.

Aanvragen van offertes en/of gratis tuinontwerpen (bijgaand een voorbeeld van een schematisch tuinontwerp ) kunt u al gemakkelijk doen door te klikken op de link: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers