TUINONTWERP molenaarswoning

TUINONTWERP molenaarswoning

TUINONTWERP molenaarswoning: Tuinontwerpbureau Reesink Hoveniers is gevraagd een tuinontwerp te maken voor de molenaarswoning in Zalk.

De grote oprit voor de molenaarsschuur annex veestal is afgelopen week gerenoveerd. Het steengruis is verwijderd en afgevoerd en daarvoor in de plaats is verharding gekomen. De verharding bestaat uit oude BKK klinkers en is meer dan voldoende voor twee auto’s. Naast de verharding is ruimte gekomen voor een speelgazon voor de kinderen. Het speelgazon (ca. 70 m2) is aangelegd met graszoden van sportveldenkwaliteit.

Omdat de nieuwe oprit afloopt naar de schuur is voor de schuifdeur een sleufgoot aangelegd. Deze sleufgoot voert het water af naar een infiltratiebox ingegraven onder het gazon. Zo wordt het regenwater weer afgestaan aan het grondwater en niet afgevoerd via het riool.

De oprit van de buurman is ongewijzigd gebleven.

Fase 2 is de tuinaanleg rondom de molenaarswoning dat moet aansluiten op de achtkantige molen. Het is een mooie uitdaging om hier een tuinontwerp voor te maken. Rondom de molen bestaat de verharding deels uit oude klinkers en deels uit grof grind.

Bezoek ook eens onze pagina Tuin & Terras en doe indrukken op van ons werk. De pagina reviews geeft een beoordeling weer van hoe klanten over ons denken.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?