Tuinontwerp Harderwijk Stadsweide

Tuinontwerp Harderwijk Stadsweide

Tuinontwerp Harderwijk Stadsweide ingedeeld in drie tuinkamers. Het tuinpad vanaf het huis tot aan het einde van de schutting verbind de drie tuinkamers. De eerste tuinkamer is het leefterras bestaande uit 50×50 Oud-Hollandse tegels (tuinpad) gecombineerd met tambourbestrating 20×30 in de kleurstelling smoke. De tweede tuinkamer bestaat uit een blokhut met daar tegenover het speelgazon voor de kinderen. De derde tuinkamer bestaat uit een veranda met in de uiterste hoek een moestuintje.

De tuinkamers zijn op een speelse manier verdeeld door hagen en plantvakken in gelijkvormige kubusvormen. Vanuit de veranda (maatwerk) is een goed overzicht mogelijk over de tuin zelf die naar wens een open karakter heeft. Privacy is daarentegen gewaarborgd door onder de veranda direct achter de blokhut een zitje te creëren waarbij een potkacheltje wordt geïnstalleerd.

In het speelgazon wordt in de haag een Ginko biloba geplant die de opdrachtgever cadeau gekregen heeft en daarom een speciaal plekje in de tuin verdient.

Het voortuintje wordt aangepast. De beukenhaag en drie bolacacia’s blijven bestaan. Het voortuintje krijgt een metamorfose door simpelweg half verharding in de vorm van Ardenner split aan te brengen met daarin drie plantvakken met solitaire beplanting van Carex oshimensis. Eventueel kan ook gekozen worden voor bestrating in dezelfde kleurstelling als die van de achtertuin.

Reesink Hoveniers biedt als service geheel vrijblijvende gratis tuinschetsontwerpen, vaak schematisch weergegeven zoals bijgaand ontwerp laat zien. Wij staan garant voor een perfecte realisatie mogelijk gemaakt door ervaring vanaf 1982 en door jong energiek vakbekwaam personeel. U kunt hel eenvoudig een aanvraag te doen door te klikken op “contact.”

Meer voorbeelden zijn te zien via “Tuin & Terras.”

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?