Tuinontwerp en realisatie Hilversum

Tuinontwerp en realisatie Hilversum

Reesink Hoveniers verzorgt ook uw tuinontwerp en realisatie Hilversum. Vraag vrijblijvende offerte en een gratis tuinontwerp aan door te klikken op de link: contact. Op bijgaande afbeelding is een schematisch tuinontwerp te zien voor een tuinaanleg in Hilversum. De pergolaconstructie is geïntegreerd in de schutting zelf. De pergolaliggers worden over het hele oppervlak afgedekt met een zonnefilterend systeem.

Het zonneterrasje wordt aan de voorzijde begrenst door een half transparante wand van dikke bamboepalen. (Java zwart) Deze staan in een smalle border van wintergroene siergrassen zoals Carex morrowii. Aan de achterzijde wordt het terrasje afgeschermd door Taxus baccata zodat de containeropslag niet zichtbaar is.

Voor de kleine kinderen is nog voldoende speelgazon over. In een relatief kleine achtertuin is het altijd “stoeien met de ruimte.” Zeker als ook een sauna, zonneterras en schaduwterras tot het wensenlijstje toegevoegd worden. Daarom is in dit ontwerp gekozen voor groen op niveau (pergolabegroeiing) zodat verdere aanplant van bijvoorbeeld borders niet nodig is en geen ruimteverlies geeft.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?