Tuinonderhoud Harderwijk Ermelo

Tuinonderhoud Harderwijk Ermelo

Tuinonderhoud Harderwijk Ermelo in de breedste zin van het woord is het belangrijkste onderdeel binnen onze bedrijfsvoering en past daarom uitstekend binnen het referentiekader. Onderhoud van tuin en park vraagt een noodzakelijke frequentie in het aantal bezoeken. Daarom besteden wij daar alle zorg aan!

Veelzijdigheid, kwaliteit, vakkennis en creativiteit in een goede prijs-prestatieverhouding is bepalend! Inspelend op de wensen van de potentiƫle klant proberen wij aan deze verwachtingen te voldoen. Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van het budget voor de algehele uitvoering.

Reesink Hoveniers heeft 35 jaar ervaring in onderhoud van tuin en park tot in al zijn facetten. Maaiwerk in verschillende schema’s toegepast op bloemenweides, ruw gras, gazons en de zogenaamde “Engelse gazons.” Daartoe zijn wij uitgerust met verschillende maaimachines. Daarbij hebben wij ruime kennis opgedaan hoe gazons duurzaam te onderhouden. Alleen al de vakbekwaamheid om mosgroei preventief en actief te bestrijden is een item op zich. Speciaal hiervoor hebben wij de nodige werktuigen uit Engeland laten overkomen. De combinatie van mechanische bewerking en de juiste bemesting geeft het door u gewenste resultaat. En heeft u last van mollen… ook daar zijn wij machinaal voor uitgerust. Waar geen nesten voorkomen (april of augustus) is het slagingspercentage bijna 100%.

In het snel en vakbekwaam uitsnoeien van tuinen zijn wij gespecialiseerd. Snoeien is een kunst op zich zelf! Niet alleen de kennis van het hoe en wanneer, maar ook de training in perfecte vormsnoei vraagt jarenlange ervaring en inzicht. Alleen al het feit dat op tijd verjongingssnoei moet worden toegepast kan veel ergenis besparen. Naast het snoeien van heesters en hagen verzorgen wij ook het snoeien cq. uitsnoeien (verwijderen van dood hout) van bomen. Daarom hebben wij een ETW’er (European Tree Worker) in dienst die daar waar geen hoogwerker kan komen zelf in de bomen klimt om het nodige onderhoud te doen. Dit gebeurt natuurlijk met gecertificeerd klim- en afvangmateriaal.

Het bestrijden van onkruid doen wij op een duurzame manier. Daartoe worden milieuvriendelijke middelen gebruikt die uiterst effectief werken. Zowel tegen onkruiden, algen en mossen. Voor het bestrijden van hardnekkige onkruiden, zoals heermoes, is de nodige ervaring opgedaan om ook die effectief te bestrijden.

Voor gladheidsbestrijding zijn alle machines en werktuigen aanwezig. Rond uw bedrijfspand, bij instellingen, parkeerplaatsen of seniorenappartementen kunnen wij u snel en doeltreffend van dienst zijn.

Dit zij zomaar een aantal voorbeelden van tuin- en terreinonderhoud (zie bijgaande foto’s) waarbij wij u een scherpe onderhoudsofferte kunnen doen. Na het invullen van het contactformulier (contact) maken wij een afspraak om geheel vrijblijvend een onderhoudsvoorstel te doen. (Meer)jarencontracten, voor- of najaarsbeurten, maaischema’s of incidenteel.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?