Bestrating regio Almere en Zeewolde

Geplaatst op

Bestrating regio Almere en Zeewolde

– Bestrating regio Almere en Zeewolde uitgevoerd door Reesink Hoveniers. Tussen Almere en Zeewolde ligt het park Flevonatuur waar Reesink Hoveniers regelmatig bestratingen uitvoert in de vorm van herbestrating, sierbestrating, bestrating van opritten en terrassen en de aanleg van parkeerplaatsen. In dit project is een oprit opnieuw gelegd met bestaande 40×60 gewassen grindtegels. De kleigrond was verzakt en het bestaande zandbed was ontoereikend om het vele water op te vangen. Daarom is eerst de bovenlaag van zand verwijderd, klei afgevoerd, de onderlaag versterkt met granulaat en afgetrild, het aanwezige zand weer terug gebracht en opnieuw afgetrild en vervolgens het bestaande straatwerk weer terug gelegd.

Reesink Hoveniers maakt gebruik van eigen machines, rupskraan en wiellader en is daarom in staat snel grond- en straatwerk uit te voeren. Een gunstige prijs-prestatieverhouding is gegarandeerd. Herbestrating, zoals in dit project getoond, kan m.b.v. de juiste machines daarom snel uitgevoerd worden. Meer informatie over bestrating Almere en omgeving is te vinden in het menu projecten. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of deze link: contact.

Raadpleeg hier de door de klant gegeven reviews of bekijk voorbeelden van ons werk op de pagina Tuin & Terras.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers