Tuinhuis kopen?

Tuinhuis kopen?

Een tuinhuis kopen? Reesink Hoveniers is gespecialiseerd in de verkoop en het plaatsen van uw tuinhuis, veranda, prieel, schuttingen en pergola’s. Onze regio voor bijvoorbeeld uw tuinhuis is Zeewolde, Harderwijk, Almere, Soest, Bilthoven, Zeist en omgeving. Wij zijn daarbij dealer van Kokowall systemen, zowel Zichtschermen als Geluidsschermen. Voor al uw houtconstructies rondom huis en tuin kunt u bij ons terecht. Reesink Hoveniers heeft voor houtbouw ervaren vakmensen, strakke afwerking gegarandeerd. Wij denken met u mee over elektra aansluiting, verwarming, isolatie en afwateringssystemen. Ook over de keuze van houtsoorten, houtverbindingen en duurzaamheid is volledige kennis en ervaring aanwezig. Voor offerte en advies kunt u op deze link dubbelklikken: contact.

Kijk ook eens op Tuin & Terras en doe idee├źn op! Raadpleeg hier onze referenties en doe uw voordeel met een gratis tuinschetsontwerp!

 

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?