Tuinaanleg voortuin Zeewolde

Tuinaanleg voortuin Zeewolde

Tuinaanleg voortuin Zeewolde met bestrating van gebakken dikformaat klinkers (Oud Amersfoort) en tambour plavuizen grijs-zwart genuanceerd. De sierbestrating is gecombineerd met halfverharding bestaande uit Rosato Split 18-35 mm. Het tuinontwerp van Reesink Hoveniers is zo ontworpen dat de schuin op elkaar weglopende voorgevelpartijen in de lijnvoering van de voortuin terug komt. E.e.a. is geïntegreerd in de opdracht de bestrating te vergroten i.c.m. bloembakken van Wall Block New elementen.

Deze week is de voortuin plantklaar opgeleverd. De beplantingskeuze zal bestaan uit wintergroene siergrassen (Carex) gecombineerd met bijzondere vormen van buxus of coniferen. (bonsai / kurkertrekkervormen of iets in die trend. Aanplant deels in de halfverharding en natuurlijk in de daarvoor bestemde bloembakken. Voor meer informatie zie het menu projecten of ga naar voorbeelden via deze link: Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?