TUINAANLEG SOEST dakterras

TUINAANLEG SOEST dakterras

Deze week is in Soest aan het Nieuwerhoekplein een daktuin aangelegd. Basis is een groen dak door kunstgras aan te leggen. Reesink Hoveniers is dealer van de kunstgrasboer en heeft tijdens dit project het type Veluwe 26 gelegd. Dit is het meest geleverde kunstgras vanwege de natuurlijke uitstraling. Voor een dakterras zijn speciale platen nodig waarop het kunstgras gelegd kan worden. De meeste oneffenheden van het dak worden dan weggewerkt en de ontwatering blijft goed.

Op het terras zijn mooie solitairs geplaatst geleverd door de handelskwekerij Planta in De Bilt. Blikvanger is een prachtige Olijfboom die grotendeels een grote witte muur bedekt. Verder zijn o.a. een Oleander geplaatst (Nerium oleander) en een grote Pinus sylvatica Fastigiata. Deze laatste is geschikt vanwege zijn zuilvorm en dus compact van groei is.

Meer indrukken van ons werk is te vinden via het menu projecten of via TUIN & TERRAS. Vraag ook een offerte aan via contact en profiteer van een gratis tuinschetsontwerp!

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?