REESINK HOVENIERS tuinaanleg in uw regio

Geplaatst op

REESINK HOVENIERS tuinaanleg in uw regio

REESINK HOVENIERS tuinaanleg in uw regio: profiteer van onze gratis tuinontwerpservice door het contactformulier in te vullen.

Bijna 40 jaar expertise in tuinaanleg en tuinonderhoud! Creatief in oplossingen als verticaal tuinieren of een mobiele kruiden- of groentetuin. Bezoek eens onze pagina Tuin & Terras en doe ideeën op. Toets onze klantentevredenheid of scrol door het menu projecten!

Ons dienstenpakket is veelzijdig: van een goede tuinontwerpservice naar een complete tuinaanleg. Sloop- grond- en straatwerk wordt in eigen beheer uitgevoerd met inzet van een eigen machinepark. Deskundige begeleiding naar het eindresultaat. Volop expertise in houtbouw en beplantingsplannen.

Voor tuinonderhoud zijn wij eveneens compleet ingericht en voeren wij boomverzorging, al uw snoeiwerken en gazonverzorging op deskundige manier uit.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers