Tuinaanleg Loosdrecht

Tuinaanleg Loosdrecht

Tuinaanleg Loosdrecht naar een mediterraan tuinontwerp. De opdrachtgever wilde graag de entree naar de voordeur in mediterrane stijl aangelegd hebben. De met elkaar parallel lopende tegelpaden laten de erker in de voorgevel mooi uitkomen. De tegels zijn van MBI granutops Coll 60×60. De paadjes zijn verbonden door een gebogen terrasvormig plateau bestaande uit Bourgogne flagstones gelegd in bewapend beton. De verhoogde borders zijn afgezet met rotsblokken. (Yellow Sun) Tegen de gevel van het huis geven de Bourgogne-terrasjes ruimte voor kleine zitjes en potterie.

De laurierhaag is aan de voorzijde gedeeltelijk gerooid om de tuin beter te laten uitkomen en het een open karakter te geven. (Een mooie entree mag best gezien worden.) Het gazon rechts van het paadje naar de voordeur is veranderd in een border met schaduwminnende bodembedekkers en halfheesters.

Ook een gratis tuinschetsidee aanvragen? Dat kan door te klikken op “contact” of door te bellen met 0657.08.9944. Meer voorbeelden van tuinen door Reesink Hoveniers aangelegd zijn te zien door te klikken op “Tuin & Terras.”

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?