Tuinaanleg Hilversum met sfeervolle bestrating

Tuinaanleg Hilversum met sfeervolle bestrating

Aan de Albertus Perkstraat is gestart met een “Tuinaanleg Hilversum met sfeervolle bestrating.” De oude bestrating bestaande uit cobblestones is verwijderd. Daarvoor in de plaats wordt een sfeervol terras aangelegd opgebouwd met plavuisjes van getrommeld vietnamees graniet in de maat 20×20. Een biesje van nieuw gebakken klinkers (waalformaat 5×20 type Oud Amersfoort) wordt er tussendoor gelegd.

Het terras is een waardevolle aanvulling bij het pand gebouwd in de jaren dertig. De klassieke stijl van dit monumentale pand komt prachtig overeen met de exclusieve bestrating bestaande uit gebakken materialen en natuursteen.

Vraag ook een gratis tuinschetsontwerp met offerte aan door te klikken op “contact.” Meer voorbeelden van ons werk kunt u zien op onze pagina “Tuin & Terras.”

Reesink Hoveniers is verder gespecialiseerd in tuinonderhoud, parkonderhoud, landschapsbeheer, erkende boomverzorging en het onderhouden van al uw groen rondom bedrijfsterreinen en instellingen.

Tuinaanleg Blaricum met klassieke bestrating

Tuinaanleg Hilversum

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?