Tuinaanleg Blaricum met klassieke bestrating

Tuinaanleg Blaricum met klassieke bestrating

Vandaag is een tuinaanleg Blaricum met klassieke bestrating opgeleverd. De totale oude tuin is “op de schop” gegaan om te wijken voor een geheel nieuwe tuinaanleg. In Blaricumse stijl is klassieke bestrating aangelegd. Oude bestrating (deels aanwezig) is in een nieuw terras en in een tuinpaadje gelegd. De al aanwezige tuinset was inspiratiebron om de bestrating met een terugkerend zwart biesje aan te leggen.

Het hoogteverschil is in dezelfde stijl (wallblocks antraciet) weggewerkt. het strakke van de tuintafel komt zodoende weer terug in de strakke lijn van de grondkering. Achter de grondkering is op subtiele wijze tuinverlichting geïnstalleerd. De platanen en de bepleisterde tuinmuur worden zo sfeervol verlicht.

De coniferenhaag is vervangen door een klimopscherm die om inkijk te verhinderen al met dopheidematten is bekleed. Deze wordt nog beplant met Clematis montana Rubens met hier en daar een niet te snel groeiende klimop. (Hedera helix.)

Heeft u plannen om sierbestrating aan te leggen, een tuinontwerp aan te vragen of meer concreet, over te gaan op een nieuwe tuinaanleg? Vraag dan een gratis tuinontwerp aan met gespecificeerde offerte door te klikken op “contact.”

Meer voorbeelden van ons werk ziet u op “Tuin & Terras“.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?