Tuinaanleg met bestrating Zeewolde

Tuinaanleg met bestrating Zeewolde

Tijdens dit project is het nodige grondwerk uitgevoerd. Aan klei 40 m3 afvoeren en het verwerken van menggranulaat / vulzand samen 55 m3. Totaal ca. 100 kub. Na de oplevering van de nieuwbouw is kleigrond aangevuld over de harde bouwlaag heen. Het water kan daarom niet snel genoeg wegzakken en tegelijk met een hoge grondwaterstand zorgt dit voor een zeer drassige bovenlaag. Wordt dit niet goed aangepakt dan blijft dit ook in de toekomst een probleem, zeker in natte perioden. Uit voorzorg is de harde onderlaag doorgespit (zie foto’s) en worden er rondom de bestrating drains aangelegd. Bestrating voor opritten en parkeerplaatsen moet ook op minimaal 40 cm. menggranulaat en zand worden aangebracht. Tijdens de tuinaanleg is er meestal maar één keer de gelegenheid om het goed te doen! Het terrein van de buren gaf gelukkig nog de gelegenheid voor aanvoer van zand en menggranulaat en natuurlijk de grondverzetmachines.

Tuinaanleg gecombineerd met bestrating uit laten voeren? Bel Reesink Hoveniers voor een vrijblijvende offerte en een gratis tuinontwerp! Klik voor meer projecten op de link Tuin & Terras en voor offerteaanvraag op contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?