Tuin en Terras VOORBEELDEN

Tuin en Terras VOORBEELDEN

Tuin en Terras VOORBEELDEN van terrassen en tuinen door Reesink Hoveniers aangelegd. Een grote verscheidenheid in stijlen en vormen worden in bijgaande foto’s zichtbaar gemaakt. Soms is het contrast op één foto zichtbaar waarin een super modern tuinset contrasteert tegen een achtergrond van heuse kasteeldeuren! Toch zijn het de vaak nieuwe vormen en strakke lijnen die op het “Nieuwe Land” (Zeewolde, Almere) zijn terug te vinden. De klassieke stijl van het “Oude Land” (Harderwijk, Soest, Bilthoven, Blaricum) is weer bepalend voor deze streek, met uitzondering van nieuwbouw. In Tuin & Terras is dit bijvoorbeeld terug te vinden in de aanleg van terrassen. Op het Nieuwe Land wordt veelal ( in exclusieve stijl) gebruik gemaakt van nieuw gebakken klinkers, terwijl op het Oude Land hiervoor oud gebakken klinkers worden gebruikt. Als hoveniersbedrijf, waarvan de ‘roots’ in Soest liggen en exploiterend vanuit Zeewolde, geeft dit altijd weer een leuke uitdaging.

Bijgaande voorbeelden zijn zomaar een greep uit onze activiteiten die wij als veelzijdig hoveniersbedrijf ontplooien. Tuinontwerp en de volledige realisatie daarvan vraagt dan ook om veelzijdigheid en toepassing van een groot scala aan materialen. Wij kunnen u van dienst zijn in alle vormen van bestratingen zoals sierbestrating en herbestrating. In houtbouw verzorgen wij de aanleg van erfafscheidingen (hagen, hekwerken, schuttingen) en verder vlonder- en pergolasystemen. Bijgaande foto’s laten ook de installatie van tuinhuizen en blokhutten zien, eventueel in maatwerk opgeleverd. Voor het onderhoud van tuin en terras zijn wij volledig uitgerust. Alle voorkomende maaiwerkzaamheden, snoeien (boomverzorging / ETW’er) tot aan mollen- en gladheidsbestrijding toe.

Voor meer informatie over tuin en terras: zie verder onze website. U kunt ook rechtstreeks informatie krijgen via deze linkjes: Bestrating Zeewolde VOORBEELDEN of Bestrating en sierbestrating Almere. Een offerteaanvraag of een tuinschetsidee kunt u altijd geheel gratis aanvragen via het contactformulier of door te klikken op: CONTACT.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?